100 anys Art Rupestre a Castelló. La Valltorta Morella la Vella

28-09-2017  |  CATEGORIES:  JACIMENTS

Els dies 29 i 30 de setembre se celebren les Jornades Acadèmiques "100 anys d'Art Rupestre a Castelló. La Valltorta-Morella la Vella"

Les Jornades se celebren amb motiu del centenari del descobriment de les pintures rupestres de la Valltorta i Morella la Vella. Durant dos dies diferents investigadors de reconegut prestigi nacional i internacional presentaren ponències relacionades amb l'Art Rupestre, la història del seu descobriment i recerca, així com noves tècniques de documentació i estudi o el seu context arqueològic. El Servei d'Arqueologia de la Diputació i el Museu participen presentant una de les ponències sobre la cronologia de les troballes en Art Rupestre.

Les jornades se celebraren en l'Aula Magna de la Facultat de Ciències Humanes i Socials de la Universitat Jaume I de Castelló, organitzades per aquesta Universitat i la Generalitat Valenciana durant divendres i dissabte. El diumenge al matí s'efectua una visita a la Cova dels Cavalls a Tírig i es realitzarà un acte d'homenatge a Ramon Viñas, gran expert en Art Llevantí que ha contribuït en gran manera al coneixement de l'Art Rupestre castellonenc.

ANTERIOR SEGÜENT
Una creación de AD&D 4D Creative Commons
Acceptar
En aquesta web usem cookies pròpies i de tercers per a proporcionar-te el nostre millor servei. Si contínues navegant, considerarem que acceptes el seu ús. Més informació ací.