Excavacions al Puig de la Misericòrdia de Vinaròs

18-07-2017  |  CATEGORIES:  JACIMENTS

Després de tres setmanes d'intens treball, aquest pròxim dissabte 22 de juliol finalitzen les excavacions en el poblat. Amb aquesta són ja cinc campanyes en la nova etapa d'intervencions.

Els resultats de les excavacions d'enguany han estat especialment interessants, ja que s'ha pogut documentar la seqüència completa del jaciment, establint el seu moment més antic en el Bronze Final, amb diverses ocupacions durant el Ferro Antic i el període ibèric.

Per la seua banda les troballes han estat especialment rellevants, entre les quals cal destacar un dipòsit ritual amb fauna (concretament de bòvid) i algunes peces ceràmiques i lítiques en molt bon estat de conservació.

En les excavacions participen diversos estudiants d'arqueologia i arqueòlegs que d'aquesta manera complementen la seua formació, i estan finançades per l'Ajuntament de Vinaròs i la Diputació Provincial.

ANTERIOR SEGÜENT
Una creación de AD&D 4D Creative Commons
Acceptar
En aquesta web usem cookies pròpies i de tercers per a proporcionar-te el nostre millor servei. Si contínues navegant, considerarem que acceptes el seu ús. Més informació ací.