JACIMENTS ARQUEOLÒGICS EN LA PLANA II

Aquest itinerari es desenvolupa en els pobles litorals de la Plana castellonenca, Castelló, Almassora, Nules i la Vall d'Uixó. Aquesta és la zona econòmica i demogràficament més activa de la Província, i en la qual podrem recórrer fins a quatre jaciments arqueològics.

D'època romana imperial són visitables les viles de Vinamargo de Castelló i Benicató de Nules.

En el terme d'Almassora es troba l'assentament de l'Edat del Bronze i Ibèric del Torrelló delBoverot, i en la mateixa població disposem d'un museu dedicat a les troballes en ell oposats. Per la seua banda, a la Vall d'Uixó es troba visitable el jaciment iber-romà de Sant Josep, al costat de les conegudes coves del mateix nom.
En la capital de la província, a més, es troba el Museu de Castelló, que disposa d'una sala d'arqueologia en la qual s'exposen les principals troballes dels jaciments castellonencs.

Aquesta zona explica també amb extenses i belles platges i la facilitat d'accés a activitats culturals i monuments situats entorn de la capital.

Una creación de AD&D 4D Creative Commons
Acceptar
En aquesta web usem cookies pròpies i de tercers per a proporcionar-te el nostre millor servei. Si contínues navegant, considerarem que acceptes el seu ús. Més informació ací.