AVÍS LEGAL

AD&D 4D, no garanteix que la web i el servidor estiguen lliures de virus i no es fa responsable dels possibles perjudicis que es puguen derivar d'interferències, omissions, interrupcions, avaries telefòniques, virus informàtics i desconnexió o trastorns produïts per deficiència o sobrecàrrega de línies telefòniques o del sistema d'Internet, així com també dels danys que puguen ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes en el domini d'aquesta.

AD&D 4D és titular dels drets de propietat intel·lectual dels escuts, emblemes i logotips que apareixen en el domini i excepte autorització expressa per escrit la seua reproducció, distribució, comercialització o modificació no autoritzada constitueixen infraccions dels drets de propietat intel·lectual. 

La titularitat de la resta de continguts de la web és dels seus autors.

AD&D 4D no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament de la web i dels seus serveis. Quan siga possible s'advertirà prèviament de les interrupcions en el seu funcionament.

AD&D 4D es reserva el dret ha modificar unilateralment en qualsevol moment i sense previ avís els continguts de la web així com l'oferta de servei i la forma de prestar aquest. L'ús d'aquesta web implica l'acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions continguts en el present avís legal.

El tractament de les dades de caràcter personal que s'arrepleguen a través del domini dipcas.es se subjecta al que es disposa en la Llei Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal. L'interessat podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establits per la legislació vigent. Els possibles conflictes relatius a aquesta web es regiran exclusivament pel Dret de l'Estat Español i de la Comunitat Autònoma davant els jutjats que corresponguen a AD&D 4D.

Una creación de AD&D 4D Creative Commons
Acceptar
En aquesta web usem cookies pròpies i de tercers per a proporcionar-te el nostre millor servei. Si contínues navegant, considerarem que acceptes el seu ús. Més informació ací.