AVÍS LEGAL

La Diputació Provincial de Castelló, no garanteix que la web i el servidor estiguen lliures de virus i no es fa responsable dels possibles perjudicis que es puguen derivar d'interferències, omissions, interrupcions, avaries telefòniques, virus informàtics i desconnexió o trastorns produïts per deficiència o sobrecàrrega de línies telefòniques o del sistema d'Internet, així com també dels danys que puguen ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes en el domini d'aquesta Diputació.
La Diputació Provincial de Castelló és titular dels drets de propietat intel·lectual dels escuts, emblemes i logotips que apareixen en el domini i excepte autorització expressa per escrit la seua reproducció, distribució, comercialització o modificació no autoritzada constitueixen infraccions dels drets de propietat intel·lectual.
La titularitat de la resta de continguts de la web és dels seus autors.
La Diputació Provincial de Castelló no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament de la web i dels seus serveis. Quan siga possible s'advertirà prèviament de les interrupcions en el seu funcionament.
La Diputació Provincial de Castelló es reserva el dret ha modificar unilateralment en qualsevol moment i sense previ avís els continguts de la web així com l'oferta de servei i la forma de prestar aquest. L'ús d'aquesta web implica l'acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions continguts en el present avís legal.
El tractament de les dades de caràcter personal que s'arrepleguen a través del domini dipcas.es se subjecta al que es disposa en la Llei Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal. L'interessat podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establits per la legislació vigent. Els possibles conflictes relatius a aquesta web es regiran exclusivament pel Dret de l'Estat Español i de la Comunitat Autònoma davant els jutjats que corresponguen a la Diputació Provincial de Castelló. Tot usuari de la web independentment de la jurisdicció accepta el compliment i respecta aquesta clàusula amb renúncia expressa a qualsevol un altre que poguera correspondre-li.

SIAP. Servicio de Investigaciones Arqueológicas y Prehistóricas. Diputación de Castellón siap@dipcas.es | Una creación de AD&D 4D Creative Commons
Acceptar
En aquesta web usem cookies pròpies i de tercers per a proporcionar-te el nostre millor servei. Si contínues navegant, considerarem que acceptes el seu ús. Més informació ací.